Restaurant Lo Parque a Tivenys

DESCRIPCIÓ

Quan ens van encarregar aquest projecte, ens vam trobar amb un bar-restaurant de dimensions reduïdes amb les instal·lacions obsoletes i la cuina antiquada. La zona on es servia el menjar estava formada per una zona exterior pavimentada amb formigó i una estructura metàl·lica amb tendals.

Davant aquestes característiques hem realitzat dues actuacions diferents. En primer terme, hem efectuat la reforma integral de l’edifici existent tot conservant la seva volumetria i aspecte exterior. S’han reconstruït els serveis, la barra de bar i la cuina. En segon terme, hem dissenyat un menjador format per una estructura metàl·lica amb coberta de panell Sandvitx.

Els tancaments de vidre són practicables i permeten adaptar-se a les condicions climàtiques del moment, podent tenir un espai totalment obert o tancat. A més a més, es tracta d’un element visualment molt lleuger que s’integra en el parc.

Finalment, s’ha aconseguit un bar-restaurant que quan t’hi trobes a dins, transmet igualment la sensació d’estar en un espai obert al mig del parc i a la vora del riu.

TIPUS D’INTERVENCIÓ

Projecte integral
Mobiliari a mida
Il·luminació
Reforma
Obra nova
Claus en mà
Projecte interiorisme
Gestió de pressupostos
Direcció d’obra
Imatges virtuals 3d

TAGS

#dissenyinterior  #alado  #restaurant #bar #contract #mobleamida #mobleexterior #llum #color #groc #gris #tancament #practicable #pavimentceràmic #transparència #làmpades #il·luminació #loparque #parc #riu