Restaurant Casa Ramon

Descripció

Establiment situat a la població de Les Cases d’Alcanar, en el qual es pot gaudir de la cuina mediterrània en diferents espais elegants i acollidors.

En l’accés, situat en un dels costats curts de la planta, trobem un espai de recepció amb un gran puf i una arrel impressionant de Manglar que actua d’element separador. En aquesta mateixa zona, es va crear un racó amb vistes al mar per a col·locar una de les versions de la taula de fusta, vidre i metall Ànima dissenyada per l’estudi, on hi caben fins a set comensals.

A la zona central de la sala, apareixen una sèrie de taules quadrades que es poden anar ajuntant i separant segons sigui la necessitat, acompanyades de cadires lleugeres en tons grisos.

Als costats llargs de la planta trobem, per una part, el parament de façana i per l’altra, el parament que separa la sala de la cuina i que té integrades petites finestres que permeten la connexió visual entre les dues. Als dos costats, es juga amb la combinació de taules quadrades amb cadires i bancs entapissats amb teixits de colors neutres; a la part de mar es van col·locar uns bancs transversals que creen subespais per als comensals i, a la de la cuina, es va disposar un banc corregut i cadires de fusta, entapissades amb teixits de color turquesa i gris. Al fons del restaurant, trobem una gran fotografia local d’ambient mariner que marca la presència d’un “reservat”.

Al llarg de tota la sala, es van col·locar una sèrie de mobles auxiliars fets a mida per emmagatzemar els utensilis i les estovalles, i per exposar alguns dels seus productes, tot aprofitant la posició dels pilars.

En tot el projecte es van introduir referències al mar a través de l’ús de colors foscos i tons turqueses, de fotografies amb motius mariners i mitjançant la col·locació de miralls al sostre que creen diferents reflexos.

Tipus d’intervenció

Projecte integral
Mobiliari a mida
Il·luminació
Reforma
Obra nova
Projecte interiorisme
Gestió de pressupostos
Direcció d’obra
Imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior #alado #contract #mobleamida #restaurant #casaramon #mar #lescasesdalcanar #fustanatural #arrel #calidesa #elegància #llum colorsmarins #neutre #entapissats #teixits #il·luminació