Parada de Mercat

Descripció

Ens referim a una parada de planta rectangular, situada al Mercat Municipal de Tortosa, dedicada a la venta de fruites, verdures i altres productes de proximitat. És una intervenció en la qual predominen la versatilitat i la funcionalitat del comerç.

Els clients poden circular per tres dels costats de la parada, fet que permet que els productes es puguin mostrar de forma més espaiada. Per a dotar-los de major protagonisme, es van crear uns expositors esglaonats construïts amb caixes de fusta invertides. En un dels costats llargs de la parada, vam dissenyar una barra de degustacions folrada de la mateixa fusta per a donar continuïtat a la materialitat y crear un conjunt homogeni.

Les caixes també apareixen al sostre, en aquest cas pintades amb el color corporatiu de l’empresa, contenint les lluminàries i aportant un ritme divertit al local.

Tipus d’intervenció

Projecte integral, mobiliari a mida, il·luminació, reforma, claus en mà, projecte interiorisme, projecte visat, gestió de pressupostos, direcció d’obra, imatges virtuals 3d

Tags

#disseny  #alado  #parada #mercat #retail #mobleamida #caixadefusta #caixadefruita #mostrador #funcionalitat #producte #terresdelebre #fruita #sushi #groc #il·luminació