Hotel Sb Corona Tortosa

Descripció

Hem realitzat la renovació d’un hotel situat a la ciutat de Tortosa.

Comencem parlant de la recepció i la cafeteria-restaurant ara anomenada Som. S’han creat dos ambients molt diferents, però que a la vegada estan relacionats entre si.

Al hall, trobem una gran zona d’estar amb sofàs i butaques entapissades amb teixits de colors càlids, catifes de pèl  que cobreixen el paviment preexistent i taules auxiliars de vidre, metall i fusta. Sobre una prestatgeria baixa, ens reben dos busts de cavall colonials de fusta d’acàcia. A la zona que ens dirigeix als salons d’esdeveniments i el gimnàs, apareix una composició formada per un mural de flors cridaneres, dos prestatges de fusta i metall plenes de llibres, un moble baix de color coral fabricat al nostre estudi, una petita làmpada xampinyó de color negre i una escultura ètnica. Per a la il·luminació de l’espai, s’ha optat per downlights acompanyats de làmpades penjants i aplics de paret en forma de roda amb radis.

L’espai de recepció apareix clarament definit per una “caixa” de color negra coberta per llistons i travessers de fusta. Darrere del mostrador, un armari envellit d’estil kitsh, fabricat amb fusta de pi reciclat en color mostassa, atreu les mirades dels visitants.

Al Som, apareix un diàleg amable entre colors blancs, negres, grisos i càlids, que involucra tant als paraments com a les diferents peces de mobiliari. Observem bancs correguts, taules metàl·liques i cadires grises; butaques en diversos tons de verds i grocs; taules i bufets de fusta natural…

Tal i com succeeix a la recepció, la zona de barra i servei de la cafeteria té una base de color negre, però en aquest cas, va acompanyada d’espills i de decoració vegetal penjant.

Al sostre, veiem downlights acompanyats de làmpades penjants metàl·liques amb pantalles en forma de con i “aranyes” de cable desenfadades amb vidres de colors.

Podem dir que es tracta d’una intervenció amb molts elements decoratius d’estils tradicionals que donen lloc a uns espais una mica singulars. D’una forma més o menys equilibrada, combinem estils tan diferents com el rústic, colonial i oriental, amb tocs contemporanis que aporten un punt de sofisticació.

A les habitacions apareix un ambient totalment homogeni. Les parets i sostres estan pintats en color blanc. El paviment de parquet s’enfila per la paret per convertir-se també en el capçal del llit. Els escriptoris, els panells per a la TV, els llits abatibles de les habitacions triples i els mobles de bany, estan construïts amb fusta, fet que aporta gran calidesa a l’espai.

Tipus d’intervenció

Mobiliari a mida
Il·luminació
Projecte interiorisme
Gestió de pressupostos
Direcció d’obra
Imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior #alado #renovació #hotel #restaurant #recepció #mobleamida #fustanatural #calidesa #negre #entapissat #làmpada #plantes #paper #mural