Hotel Sb Glow

Descripció

Es tracta d’un projecte molt ambiciós situat en l’innovador districte 22@, on vam dissenyar tot l’interior de l’edifici i els espais exteriors vinculats.

A la planta baixa, trobem un espai amb sofàs, butaques, grans catifes i una xemeneia que ens acompanyen càlidament a la zona del lobby. Un gran sostre paramètric, il·luminat amb LED programable, ens convida a entrar i viure els diferents ambients de l’edifici. Reclamant protagonisme, apareix una impactant escala de cargol de color coral que comunica la planta baixa amb la -1. Al fons del lobby, trobem l’exclusiu restaurant Muc amb taules, bancs i sofàs entapissats amb vellut i pell natural, combinats amb taules de sobres de fusta massissa i ceràmica. A la terrassa vinculada al restaurant, vam instal·lar una gran jardinera-banc d’acer corten que emmarca una olivera mil·lenària i que acompanya a la resta de peces de mobiliari, que permeten gaudir del bon menjar, també a l’exterior.

A la planta -1, hi ha la resta de grans espais comuns de l’hotel; allí hi trobem diversos salons i el restaurant bufet, banyats per la llum natural que penetra per diferents lluernes i pel color del jardí vertical. Al restaurant, destaquen els mobles de color turquesa que es van dissenyar a mida per integrar cafeteres, màquines i altres utensilis.

A les plantes superiors, trobem habitacions de diverses tipologies, depenent de les seves característiques i de les variades necessitats dels clients. Apareixen revestiments i paviments ceràmics i de fusta, banyeres i lavabos integrats a la zona de dormitori, capçals entapissats amb pell, llits amb dosser, murals decoratius…en definitiva, espais pensats, un per un detingudament, per a crear una atmosfera confortable i relaxant.

A la coberta podem gaudir de la piscina i del Voladís, el bar-restaurant on es combinen les vistes de Barcelona amb la il·luminació tènue i meticulosament escollida per a transmetre la sensació de serenitat.

L’Hotel Glow ha estat un repte; un projecte emocionant on hem pogut deixar l’empremta de la nostra essència.

Tipus d’intervenció

Projecte integral, mobiliari a mida, il·luminació, reforma, projecte interiorisme, gestió de pressupostos, direcció d’obra, imatges virtuals 3d, estudi lumínics, fabricació de mobiliari.

Tags

#dissenyinterior  #alado  #mobleamida #mobleexterior #llum #color #coral #mar #jardívertical #led #parquet #gronxador #transparència #entapissats #làmpada #il·luminació #glow #piscina #torreagbar