Hair Lounge a Alcanar

Descripció

Parlem del projecte de renovació d’un Hair Lounge dissenyat per Alado Studio i executat en un temps rècord de 12 dies.

S’ha creat un ambient contemporani, acollidor i d’aspecte envellit, tal i com ens demanava el nostre client. El local és de planta rectangular, s’hi accedeix per un dels costats curts i es recorre de forma longitudinal.

Inicialment, apareix un punt de recepció i un sofà chester per a l’espera. A la zona central trobem l’espai de barberia i al fons, el de perruqueria, rentat i el magatzem.

Observem dues estructures metàl·liques fetes a mida i permeables visualment, que a més a més d’actuar d’elements separadors dels diferents espais, actuen de prestatgeries amb contenidors per exposar productes i plantes que li donen aquest toc verd tan interessant.

El mobiliari específic de perruqueria i algunes làmpades s’han reutilitzat, les peces d’emmagatzematge, els separadors i el moble de recepció han estat dissenyats pel nostre estudi i el sofà, les taules auxiliars i la il·luminació, han estat facilitats pels nostres proveïdors.

Als paraments verticals s’ha aplicat pintura, paper decoratiu i vinils. Cobrint tot el sostre, s’ha col·locat un gran mural decoratiu que, ja des del punt d’accés, busca l’atenció dels clients.

Tipus d’intervenció

Mobiliari a mida
Il·luminació
Disseny i construcció d’estand
Instal·lació efímera
Gestió de pressupostos
Direcció d’obra
Imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior #alado #reforma #barberia #perruqueria #hairlounge #mobiliariamida #reutilitzat #plantes #industrial #mural #banksy #hipster