Gabinet Administratiu

Descripció

Gabinet Administratiu, a Deltebre, és un espai professional que ofereix tasques d’assessorament i consultoria, entre altres.

Una de les grans característiques d’aquest projecte és la diafanitat. Només entrar a l’edifici (de dues plantes) trobem la recepció, un gran espai blanc que juga amb les dobles alçades i que està protagonitzat pel mostrador enllistonat i la gran escala de caragol de color groc.

Directament des d’aquesta zona, es pot accedir a la sala amb graderies per fer xerrades i celebrar esdeveniments, i a la sala comú de treball. Aquesta última, està moblada principalment amb grans taules de fusta unides entre si pels sobres i cadires operatives entapissades en diversos colors. A més a més, disposa d’un pati interior que il·lumina l’espai de forma natural i és accessible a tot el personal.

Entre la sala comú i la recepció, trobem espais permeables amb tancament de vidre que s’utilitzen com a petits despatxos per rebre els clients en privat.

Completen aquesta planta una zona d’arxiu, l’office, els serveis i un petit espai lounge per realitzar videoconferències.

A la planta superior, trobem el despatx principal, una gran zona oberta de reunions i la coberta transitable que connecta amb el pati interior anomenat anteriorment.

En general, podem dir que els materials d’acabat que agafen més força al Gabinet Administratiu són la fusta, el ferro i el formigó vist.

Tipus d’intervenció

Projecte integral
Projecte interiorisme
Obra nova
Mobiliari a mida
Gestió de pressupostos

Tags

#dissenyinterior  #alado #gabinetadministratiu #contract #obranova #doblealçada #patiinterior #funcionalitat #mobleamida #banccorregut #calidesa #transparència #blanc #groc #fusta #ferro #formigóvist #il·luminació