Estand Fira del Moble Zaragoza 2018

Descripció

Vam construir parets de palets de fusta apilats, en tot el perímetre de l’àrea expositiva de Jotajotapé, fabricant de mobiliari especialitzat en dormitoris juvenils i disseny d’armaris a mida, amb la finalitat de crear un contenidor que albergués diferents composicions de mobiliari de la marca.

La pell, a l’estar construïda amb elements buits, en alguns punts permetia la connexió visual de l’interior amb l’exterior de l’estand, de manera que es generava una sensació de curiositat que convidava al visitant a esbrinar quin era el seu contingut.

En la part posterior d’algunes composicions, es van disposar imatges amb un filtre del mateix color de les peces a les quals se’ls volia donar protagonisme.

Al llarg de l’estand, es van col·locar diverses taules centrals, també construïdes amb palets, per a poder emmagatzemar les mostres de materials i colors entre els seus buits, així com per a mostrar els catàlegs.

Per a promocionar el concepte Nolimits de la marca, vam dissenyar una composició amb elements de grans dimensions com, per exemple, armaris i prestatgeries de 4 metres d’alçada i una llitera a 2,10 metres del terra.

Un dels punts que ens agrada destacar es que, tot i que la instal·lació va ser efímera, l’ús dels materials amb els quals es va construir, no ho va ser. Els palets van ser adquirits per altres empreses, les composicions es van traslladar a diferents punts de venda i els elements d’il·luminació es van emmagatzemar per a futures exposicions.

Tipus d’intervenció

Mobiliari a mida
Il·luminació
Disseny i construcció d’estand
Instal·lació efímera
Gestió de pressupostos
Direcció d’obra
Imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior #alado #efímera #estand #stand #palet #pallet #fira #Saragossa #mobiliari #despatx #estudi #dormitori #juvenil #infantil #nens #nenes #colors #diversió #il·luminació