Botiga Enllaç i Festa a Tortosa

Descripció

Quan vam dissenyar aquesta botiga dedicada a la moda de festa i enllaç, vam decidir dividir l’espai en tres zones diferenciades. Una per exposar vestits de nuvi i roba d’home, una altra de dona i una més íntima per mostrar vestits i accessoris de núvia. Els colors principals del disseny interior són el negre i el blanc, els protagonistes dels enllaços i l’elegància.

Al llarg de l’establiment, es va generar un gran espai diàfan per a poder visualitzar les peces de roba i els complements des de diferents punts de vista. Al centre, es va disposar una petita sala d’estar composada per un sofà, una taula auxiliar i una gran catifa amb la finalitat de fer l’espera dels acompanyants més còmoda i per a que els clients i clientes puguin emprovar-se les sabates en un ambient acollidor.

Els complements s’exposen en diferents tipus de prestatgeries; en prestatges tradicionals encastats, en cubs que sobresurten de la paret corba i que a la vegada emmarquen una pantalla de televisió, i en prestatges amb formes serpentejants, tot per dotar a l’espai d’un cert dinamisme.

Al fons de l’establiment, apareixen dos nínxols blancs d’interior negre que naixen des del terra i creixen fins el sostre. Per una part, actuen d’elements generadors de privacitat, separant l’espai central de la zona de núvies. Per una altra, exerceixen de contenidors, ja que cadascun exposa un vestit de núvia de nova temporada. El color del seu interior fa que els vestits blancs siguin clarament els que atrauen totes les mirades.

Pel que fa a la il·luminació, comentar que apareixen diversos sistemes. Sobre les barres de perxes i en la part posterior d’algunes peces de mobiliari i paraments, es van disposar llums indirectes. Al sostre, de color blanc, vam generar uns jocs de línies mitjançant uns canals negres destinats a albergar les lluminàries i altres instal·lacions, per evitar que la gran superfície resultés monòtona. Sobre el mostrador de caixa, es van instal·lar una sèrie de làmpades penjants amb pantalles “globus” a diferents alçades, per a donar un toc divertit i elegant a la vegada.

Tipus d’intervenció

Projecte integral, mobiliari a mida, il·luminació, reforma, claus en mà, projecte interiorisme, projecte visat, gestió de pressupostos, direcció d’obra, imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior  #alado  #retail #blanc #negre #casament #enllaçifesta #enllaç #festa #nuvi #núvia #mobleamida #roba #il·luminació