APARTAMENT A LA COSTA BRAVA

Descripció

El projecte que ens ocupa es basa en el moblament, el tractament dels paraments i la il·luminació d’un apartament que funciona com a segona residència d’una família.

La sala d’estar apareix tota de color blanc, a excepció del parament que llinda amb la cuina que, per donar-li un punt diferent i un toc de potència, vam pintar-lo d’un color gris fosc i vam decidir prolongar-lo fins al sostre de la cuina i el rebedor.

Tot el mobiliari té unes línies molt definides i un estil molt marcat. Es va optar per colors blaus, grisos, verds, grocs i xapats de roure per aportar calidesa.

Pel que fa a la il·luminació, podem destacar el bany de llum que genera el LED longitudinal del prestatge, el focus que crea l’aplic metàl·lic articulat i la gran protagonista, la làmpada de cables de configuració lliure que neix en un punt de l’estança, il·lumina la zona de menjar i que, posteriorment, viatja pel sostre de la sala fins a la barra de la cuina i la zona d’estar.

Vam pensar que el dormitori principal mereixia un toc distintiu i, per això, vam creure convenient disposar un paper de flors delicades, on es recolza el capçal entapissat amb teixit gris, del mateix color que el cèrcol del llit. La il·luminació ve donada per dos aplics negres d’alumini disposats en vertical, per omplir l’alçada de la paret.

Per a l’habitació de convidats, vam decidir deixar les parets de color blanc i jugar amb mobiliari de línies senzilles, lacat amb colors grisos, verd molsa i xapats de roure. La il·luminació artificial es realitza de forma indirecta mitjançant un prestatge amb LED integrat i un aplic que dibuixa feixos sobre els paraments.

El dormitori dels més petits té les parets blanques i el sostre de color verd clar per animar l’ambient, però sense estridències. La demanda principal per part dels clients era introduir quatre llits en aquest espai, sense oblidar l’emmagatzematge. Es va decidir fer un joc amb un canapè, un llit niu i una llitera, tot amb acabats neutres. Per il·luminar l’espai, s’ha utilitzat el mateix tipus d’aplic que en l’habitació de convidats.

Tipus d’intervenció

Projecte integral
Il·luminació
Reforma
Projecte d’interiorisme
Gestió de pressupostos
Imatges virtuals 3d

Tags

#dissenyinterior  #alado #llar #funcionalitat #llum #led #colors #neutres #blanc #calidesa #entapissats #il·luminació #apartament #làmpada #lauki #wireflow #pixie #netic #alfa