Alado Studio és distribuïdor de mobles TREKU

L’origen de Treku és un taller creat el 1947 a Zarautz, un bell poble coster de gran tradició en l’àmbit de l’ebenisteria i la fusteria. El nom de l’empresa va ser originalment el del seu fundador, Jesus Aldabaldetrecu, ebenista d’esperit emprenedor.

En l’actualitat, la prestigiosa marca està dirigida per la tercera generació d’aquesta família, per això, la professió i la passió pel món de la decoració corre per les seves venes. Des de l’elecció de la fusta fins el control exhaustiu de cada pas de la producció, fan d’aquesta marca no solament un referent pel que fa al disseny i l’avantguarda, sinó també pel que respecta a l’exclusivitat i la qualitat.

La fusta utilitzada en totes les seves peces prové, única i exclusivament, de països amb tales controlades de boscos reforestats, garantint així una política de plantació que asseguri la sostenibilitat dels nostres boscos. Els acabats, per la seva part, es realitzen amb vernissos ecològics.

Les creacions de totes les peces de la marca han estat realitzades per dissenyadors professionals que treballen per a Treku, alguns d’ells de prestigi internacional, de tal manera que, allà on vegis un moble Treku, estaràs veient una creació original i pròpia de la marca.

Si estàs buscant un aparador, una taula o qualsevol de les peces de mobiliari d’aquesta firma, pots adquirir-la a Alado Studio.