CEVISAMA 2018

Del 5 al 9 de febrer som a València, on té lloc la fira internacional CEVISAMA.

Es tracta d’un aparador de referència en paviments i revestiments ceràmics, equipament de bany i cuina, pedra natural, matèries primeres, esmalts, colors ceràmics, teules, maons, altres materials i utillatge, així com maquinària ceràmica. En aquesta edició, CEVISAMA compta amb el major aparador dels últims anys. Un  total de deu pavellons mostraran al món la millor oferta ceràmica per a interiorisme i arquitectura, així com les últimes tendències en equipament de bany i pedra natural.

Tal i com vam fer en l’última Fira del Moble de Saragossa, també serem presents a València per 2 grans motius.

Per una banda, per veure d’a prop totes les novetats i tendències actuals, i així poder mostrar-les als nostres clients i aplicar-les als projectes.

Per una altra banda, per acompanyar durant aquests dies de fira, a un dels expositors que ha tornat a confiar en nosaltres per a dissenyar i construir el seu estand per a aquest esdeveniment.

Es tracta d’una empresa amb més de 25 anys d’experiència en les àrees d’impressió sobre tauler per als sectors distribució, mobiliari, contract, i ceràmic. Una empresa distribuïdora de paviments laminats, vinílics i d’exterior. A més a més, també distribueix revestiments de paret i fabrica la perfileria necessària per a tots aquells productes que comercialitza.

Esperem que us resulti interessant!