ALADO

Alado S.A des de 1942 i amb l’experiència avalada per més de mil obres, som especialistes en projectes d’interiorisme i arquitectura, sigui quina sigui la seva envergadura.

Un equip de professionals qualificats, una atenció personalitzada i la implicació i el compromís amb els nostres clients són els pilars bàsics que ens han permès situar com una de les empreses capdavanteres a Catalunya.

Des de l’inici de l’obra fins al seu acabament, estem al vostre costat per adequar, millorar i resoldre tots els vostres dubtes.

Sabem que una preparació del projecte acurada disminueix els costos i n’agilitza l’execució, cosa que comporta un resultat de primera qualitat. Per aquesta raó, plasmem amb imatges virtuals el resultat del vostre projecte acabat abans de començar-lo. Això també ens permet tenir una valoració fidel del vostre pressupost i adaptar el projecte a les vostres necessitats.

Alado us ofereix la possibilitat de fer realitat tota mena de projectes d’interiorisme i arquitectura amb el rigor de l’experiència i la qualitat d’un equip compromès i altament qualificat.

L’equip

Jordi Alado
Director creatiu
CEO

Enric Alado
Enginyer de l’Edificació
Project manager

Enric Alado

Ramon Gas
Dissenyador d’interiors
Project manager

Ramon Gas

Mercè Estrader
Dissenyadora d’interiors
Project manager

Mercè Estrader

Manolo Araujo
Tècnic en desenvolupament
de projectes

Cèlia Ferrando
Administració

Cèlia Ferrando

Fara Orti
Administració

Carme Salido
Administració

Amparo Buznego
Manteniment

Fernando Homs
Producció

Raul Alegria
Producció